Urządzenia i Akcesoria
Cake pops na Halloween
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 15 min
16 sztuk
Składniki
Ciasto
-
120 g masła pokrojonego na kawałki
-
100 g cukru
-
2 jajka
-
130 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
20 g mleka
Cake pops
-
200 g sera mascarpone podzielonego na kawałki
-
250 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
32 draże czekoladowe (ok. 40 g)
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
4 g
Kalorie
1158 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HALLOWEEN
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Świąteczne cake pops
2hod. 20min.
Wielkanocne babeczki „owieczki”
1hod. 45min.
Cake pops „Ciasteczkowe potwory”
3hod.
Halloweenowe babeczki
1hod. 40min.
Czarna pizza z duchami
1hod. 40min.
Bezowe duszki
3hod.
Krwawe paluchy wiedźmy
4hod. 10min.
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2hod. 20min.
Makaroniki malinowe
1hod. 20min.
Amerykańskie pączki "donuts"
2hod. 45min.
Tort tęczowy z lizakami
6hod.
Lizaki bezowe choinki
3hod. 40min.